Informatie

Overal waar het gaat om afzuig- en filtersystemen is Sluyts Products uw partner. Wij werken samen met één van de toonaangevende specialisten in Europa en op deze manier bieden wij u met innovatieve techniek op maat gesneden oplossingen, die als maatstaf gelden voor alles wat betreft werk, rentabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de kwaliteit dat we aanbieden en de precisie waar we ons werk mee doen kan u ons vinden bij aannemers, timmerbedrijven, bouwbedrijven, meubelfabrieken, interieurbouwers, bouwmarkten, de meubel- en kunststofindustrie en professionele doe-het-zelvers, Alg schrijnwerkerij, ...

Onderhoud

Zorgvuldig onderhoud van de machine betekent het behoud van een goede werking!  Gelukkig zijn de meeste machines van hoge kwaliteit en berekend op intensief gebruik. Maar met een jaarlijkse onderhoudsbeurt blijft uw stofafzuiging, briketmachines, compressor, houtbreker,...  in uitstekende conditie. Zo verlengt u de technische levensduur van uw machine. Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden. ook voor andere merken kan u steeds bij Sluyts Products terecht.

Verhuizen

Als u een verhuis voor de deur hebt staan, valt er het nodige te regelen. Over één ding hoeft u niet wakker te liggen, namelijk de verhuis van de machines. Onze specialisten voeren de complete verhuis uit. Van planning, voorbereiding en demontage tot het transport en terug in bedrijf stellen op uw nieuwe locatie.