Briket machines

Briketmachines zijn uw oplossing voor een rendabele en plaatsbesparende verwerking van al uw materialen en stoffen. 

Wij bieden moderne systemen waarmee de meest verschillende materialen van papier tot hout en kunststoffen voor bewerking, getransporteerd, verkleind en geperst kunnen worden. Bovendien hebben brikets weinig opslagruimte nodig en hebben ze een hoge verwarmingswaarde. 

2.5Kg houtbriketten = 1kg stookolie

Gross

Economische briketteertechnologie, betrouwbaar en efficiënt

De Gross briketpersen met hun flexibele toepassingsopties kunnen briketten produceren van alle soorten houtmaterialen met een lage dichtheid, zoals zaagsel, houtspaanders of houtkrullen. Dankzij geavanceerde technologie kunnen deze materialen economisch worden verwerkt tot compacte briketten en een enorme volumereductie realiseren. Dankzij de efficiënte uitrustingskenmerken kunnen de Gross-briketten persen ook optimaal worden gebruikt voor het briketteren van papier- en papierstof, polystyreen, licht metaal of soortgelijke materialen.

 
GP Ginius 1/40
Onze kleinste met de technologie van de groten!

De Genius 1/40 is ontwikkeld voor het briketteren van materiaal zoals lichte houtsnippers, zaagsel, schuurstof of los versnipperd papier. Door de voorcompressie van de schroef bereikt de machine ook goede persprestaties met andere materialen. De automatische briketlengteautomaat in samenwerking met de voorcompressie van de schroef zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en de laagste bedrijfskosten.

Ginius pers 1 40

GP-Ginius Serie

Brikettenpersen voor volumereductie en productie van brandstof

De GP Genius-serie is speciaal ontwikkeld voor het briketten van chips, chips en stof. De krachtige, robuuste en hoogwaardige machines drukken homogeen materiaal samen tot bijzonder compacte en ruimtebesparende briketten. Dankzij het effectieve hydraulische systeem zijn de elektrische verbindingswaarden extreem laag in verhouding tot de briketprestaties.
De machine werkt uitzonderlijk stil, neemt weinig ruimte in en kan bijna overal worden geplaatst. Bij automatische materiaaltoevoer is geen operator nodig.
De machines zijn ontworpen als systeemcomponenten en kunnen daarom worden aangepast aan klantspecifieke eisen.

20127213519555 brikettierpresse genius jpg big

GP-serie

Spaanafvoer met hoge druk

Brikettenpersen uit de GP-serie zijn bijzonder robuust en worden gebruikt in alle briketteertoepassingen van bijv. Als houtkrullen, houtsnippers, papier, karton, piepschuim, verschillende soorten stof en vele andere homogene materialen.
Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en overtuigen ze door hun lage bedrijfskosten.
De GP-serie is daarom de eerste keuze voor de houtbewerkingsindustrie.

201272135111229 gp 400 jpg big

 

zerkleiner brikettierpresse

images568CX9YA